Biografie - Samantha Bon

Sam's Body Work is de bedrijfsnaam waaronder danseres Samantha Bon danslessen, privetrainingen, coaching en voedingsadvies geeft.
Het bedrijf is opgericht in 2010 en begint steeds groter te worden. Samantha geeft les in een breed scala aan stijlen, zoals hip hop, zumba en modern, maar ook geeft ze les in conditie en kracht zoals: BBB, High impact en body & mind.

Samantha danst al zo lang als ze zich kan herinneren, maar in 2009 heeft ze bewust de keuze gemaakt om van dansen haar werk te maken. "Ik wil de passie die in mij zit over brengen in lessen, workshops en shows", aldus Samantha.Vanaf het moment dat ze voor zichzelf besloot choreograaf te worden, maakte het verschil. Samantha: "Door met grotere namen te werken zoals Roy Julen ("So you think you can dance") ga je deuren voor jezelf openen." En dat is precies wat ze heeft gedaan.

Over haar dansstijl zegt Samantha: "Mijn style is mijn ik, ik kijk niet in hokjes, in verschillende stijlen. Dit is wat ik ben, wat ik voel op dat moment. Het is funky, het is strak en vrouwelijk, maar toch stoer."
Na eerst alleen op dans te focussen heeft Samantha besloten, om ook voeding er bij te gaan pakken zodat ze de leden maar ook niet leden nog beter kan helpen adviseren en gezonder te gaan leven.

 

 

Samantaha Bon 30 12 202000712 1

 

Het verbreden van je Horizon

Ik denk dat ik zelf al jaren bezig ben om mezelf elke keer weer een stukje meer te ontwikkelen.
Als het niet mentaal is dan wel fysiek.
Jezelf realiseren wat nou echt geluk is, of dat je wel misschien helemaal niet op het juiste pad zit omdat je doelstellingen veranderd zijn.
Door de jaren heen kan je wel het zelfde einddoel houden, maar kan het zijn dat je tussen doelen veranderen in hoe je dit wilt realiseren en hoe je in het leven staat.

Voor mij was het een grote stap toen ik mijn opleiding in Voeding had afgerond. Ik mocht mensen gaan coachen. Maar wacht?! 

Ik coach mijn hele carrière al kinderen, tieners en volwassenen in mijn dans- en sportlessen.
Toen ik mij dit realiseerde voelde het behalen van mijn opleiding nog meer als een aanvulling op wat ik eigenlijk al kan.
Het opdoen van nieuwe kennis en een nieuwe kijk krijgen op gedrag en situaties is iets wat mij heel erg ligt.
Ik vind het super gaaf om nieuwe dingen toe te kunnen passen in het trainen en coachen van mensen.
Het ligt dicht bij mij en ik werk graag met mensen en wil graag dat iedereen naar zijn of haar doelen toe kan werken.

Na een rust van 2,5 jaar aan opleidingen kwamen we in onze eerste lockdown en als dansschool houder, docent kwam ik volledig thuis te zitten.

Of ik baalde, ja ik baalde zeker! Een onzekere tijd waar in je niet weet hoe alles gaat lopen.
Maar gelukkig heeft de dansschool super lieve en mooie leden die ook na de lockdown graag willen blijven dansen en samen met ons online en later ook buiten zijn gaan dansen.


Door het lange thuis zitten en een aangepast rooster was er meer tijd voor andere dingen.
Tijd om eens even aan mijzelf te denken aan hoe ik mezelf kan laten groeien ten goede van de dansschool en hoe ik zelf in het leven sta.

Samantaha Bon 30 12 202000808 1

 

 

 

Delen mag :-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn