Biografie - Sam Body Work

Sam's Body Work is de bedrijfsnaam waaronder danseres Samantha Bon danslessen, privetrainingen en voedingsadvies geeft.
Het bedrijf is opgericht in 2010 en begint steeds groter te worden. Samantha geeft les in een breed scala aan stijlen, zoals hip hop, zumba en modern, maar ook geeft ze les in conditie en kracht zoals: BBB, High impact en body & mind.

Samantha danst al zo lang als ze zich kan herinneren, maar in 2009 heeft ze bewust de keuze gemaakt om van dansen haar werk te maken. "Ik wil de passie die in mij zit over brengen in lessen, workshops en shows", aldus Samantha.Vanaf het moment dat ze voor zichzelf besloot choreograaf te worden, maakte het verschil. Samantha: "Door met grotere namen te werken zoals Roy Julen ("So you think you can dance") ga je deuren voor jezelf openen." En dat is precies wat ze heeft gedaan.

Over haar dansstijl zegt Samantha: "Mijn style is mijn ik, ik kijk niet in hokjes, in verschillende stijlen. Dit is wat ik ben, wat ik voel op dat moment. Het is funky, het is strak en vrouwelijk, maar toch stoer."
Na eerst alleen op dans te focussen heeft Samantha besloten, om ook voeding er bij te gaan pakken zodat ze de leden maar ook niet leden nog beter kan helpen adviseren en gezonder te gaan leven.

 

 

ABFG1972 D Beatz 2

 

Inschrijven nieuwsbrief

captcha 

Delen mag :-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn